Verlovingsringen onder de €1000,-

Verlovingsringen onder de €1000,-

Ontdek schitterende verlovingsringen die perfect binnen je budget passen.

Het kopen van een verlovingsring is waarschijnlijk een van de grote en meest spannende uitgave die je onlangs hebt gedaan. Veel mannen zullen het met je eens zijn: het uitzoeken van de perfecte verlovingsring is al bijna net zo spannend als het aanzoek zelf. Wij helpen je uiteraard graag die ene perfecte ring vinden en tegelijk al jouw vragen te beantwoorden.

Hoeveel moet een verlovingsring kosten? Waar kan ik het best een verlovingsring kopen, online of bij de juwelier? Waar kan ik het best een schitterende ring binnen budget vinden? Allemaal vragen die waarschijnlijk onlangs bij jou door het hoofd zijn geschoten. Om het je wat makkelijker te maken vind je hieronder onze top 5 ringen onder de €1000,-.

Ring Alix 
 

Driesteensring Alix

Deze verlovingsring heeft niet alleen een prachtig ontwerp, maar ook een bijzondere betekenis. De drie diamanten die in onze Alix ring zijn verwerkt symboliseren namelijk verleden, heden en toekomst. Niet gek dus dat een ring met drie diamanten vaak gekozen wordt als aanzoeksring. Deze stijlvolle ring is al verkrijgbaar voor €550,-

Solitair Olivia
 

Solitair Olivia

Een ring met 1 enkele diamant noemen we ook wel een solitair ring. Dit type ring is één van de meest populaire verlovingsringen. Uiteraard is een solitair verkrijgbaar met verschillende diamantgroottes, waarbij geldt meer carat is een hogere prijs. Omdat we vooraf hadden gesproken onder de duizend euro te blijven, kun je onze Olivia solitair met 0,20 crt. eens bekijken!

Ring Mary
 

Verlovingsring met zijstenen Mary

Is jouw aanstaande partner gek op fonkelende diamanten? Dan is ring Mary waarschijnlijk een schot in de roos! Model Mary lijkt een beetje op een solitair ring, maar bij dit ontwerp wordt de grotere middensteen aan beide kanten ondersteund door kleinere diamanten. Met ring Mary kies je dus voor een verlovingsring met extra veel schittering.

 

Entourage ring Emma

Bij ring Emma wordt de middensteen omringd door een halo van schitterende diamantjes. Hierdoor zorg je ervoor dat de diamant optisch groter lijkt. Ben je op zoek naar nog meer schittering? Ring Emma is ook in een royal uitvoering verkrijgbaar, daarbij hebben we ook diamanten in de band van de ring geplaatst. Bekijk de verschillende Emma ringen. 

 

Art deco verlovingsring Ivy

Ben je op zoek naar een wat apartere verlovingsring dan is model Ivy wellicht een goede keuze. De middensteen van deze ring is geen ronde diamant (de meest verkochte diamantvorm wereldwijd), maar een prachtige emerald geslepen diamant. Dankzij dit bijzondere slijpsel krijgt de ring een unieke uitstraling.
 
 

Budget verlovingsring

En voilà bovenstaande verlovingsringen zijn allemaal verkrijgbaar voor minder dan €1000,-. Een vast bedrag is er namelijk niet aan een verlovingsring te hangen.  Maar wist je dat ze in de Verenigde Staten spreken over een dubbel maandsalaris als gemiddelde investering in een diamanten verlovingsring? Wij zeggen; besteed waar jij je prettig bij voelt. Bedenk echter wel dat wanneer ze straks ‘ja’ zegt, de ring een leven lang om haar hand zal schitteren. Kies daarom altijd voor een degelijk gemaakte ring van duurzame materialen als goud en diamant. Zo weet je zeker dat de ring ook bij jullie volgende jubileum zal sprankelen.
 

Voordeel lab grown diamant

In ons atelier maken wij uitsluitend ringen van gerecycled goud en gezet met lab grown diamant. Dit zijn echte diamanten die worden gemijnd in een laboratorium boven de grond, in plaats van diep onder de aardkorst. Optisch, kwalitatief en esthetisch zijn diamanten uit een mijn of uit een laboratorium exact gelijk. De herkomst maakt in dat opzicht dus niets uit, maar met laboratorium diamant kiezen wij voor een ecologisch en ethisch verbeterd proces. Een bijkomend voordeel is dat lab grown diamanten 20-60% voordeliger zijn dan gemijnde diamanten. Zo koop je dus gemakkelijker een grotere diamant binnen jouw budget!