Dé juwelier in Assendorp - Zwolle

Duurzame Verlovingsringen kopen in Zwolle

Een aanzoek doen en een bijpassende verlovingsring uitzoeken is spannend! Maar dankzij de toewijding en ervaring van het team van Juwelier Stutvoet in Zwolle kun je in alle vertrouwen de ideale ring uitzoeken. De deskundige adviseurs staan klaar om onder het genot van een kopje koffie samen met je op zoek te gaan naar die ene droomring, die perfect bij haar persoonlijke stijl aansluit.

Juwelier Stutvoet is het exclusieve verkooppunt van Aurore Jewelry in de regio van Zwolle. Aurore is een schitterend sieradenmerk met diamanten verlovingsringen. Duurzaamheid is daarbij een van de belangrijkste kenmerken. We werken uitsluitend met 18 karaat gerecycled goud en lab grown diamant. Sieraden die dus tot stand komen zonder de vernietigende impact van mijnen!

Aurore lab grown diamant
verlovingsring Zwolle
trouwringen juwelier Zwolle Stutvoet
Uw trouwringen specialist in Zwolle - Assendorp

Juwelier Stutvoet

Juwelier Stutvoet is al jarenlang een begrip in de regio. Een winkel met een prachtige moderne collectie sieraden, maar met 'ouderwetse' service en aandacht voor de klant.

Kom langs in de winkel om gerust en voorzien van goed advies de sieraden, verlovings- en trouwringen in het echt te bekijken, voelen en vergelijken.

Daarnaast verzorgt Juwelier Stutvoet graag uw eventuele reparaties aan horloges en sieraden. Tot ziens in de winkel!

Verlovingsringen collectie bij Juwelier Stutvoet in Zwolle

View all

Het voordeel van lab grown diamant verlovingsringen

Lab grown diamant, wellicht heb je er nog nooit van gehoord? Bij Aurore Jewelry werken we uitsluitend met deze duurzame diamanten. Optisch, kwalitatief, esthetisch en qua (chemische) eigenschappen zijn diamanten uit een mijn of uit een laboratorium exact gelijk. Het verschil is met zowel het blote oog als een microscoop niet te zien. Maar dankzij deze cultured diamonds kunnen wij ervoor kiezen om de vernietigende impact van diamantmijnen vermijden. Door bewust te kiezen voor duurzame materialen, ontwerpen wij zodoende sieraden die niet alleen schitteren van buiten, maar ook van binnenuit.

⟐ 100% echt diamant ⟐
De hardheid en prachtige schittering van diamant is ongeëvenaard! Alle Aurore diamanten zijn 100% diamant en van hoge kwaliteit (minimaal Top Wesselton, SI-1). Jouw Aurore sieraad wordt bovendien voorzien van een Aurore Jewelry diamantcertificaat en je ontvangt twee jaar garantie op je sieraad.

⟐ Duurzamere keuze ⟐
Aurore diamanten zijn sustainable mine-free diamanten.
Dat betekent dat er geen natuurverwoestende afgravingen nodig zijn en er geen mensen in de mijnen werken voor onze diamanten. Daarbij werken we uitsluitend met 18kt gerecyceld goud.

⟐ Prijsvoordeel ⟐
Lab grown diamanten zijn 20 - 60% voordeliger dan natuurlijke diamanten!

Maak de set compleet

Bijpassende trouwringen

Vaak wordt er naast een verlovingsring ook gekozen voor een paar trouwringen voor hem en haar, die vanaf de officiële ceremonie gedragen gaan worden. Het is daarom verstandig om bij het uitzoeken van de verlovingsring alvast rekening te houden met de trouwringen die jullie misschien later willen gaan aanschaffen. Alle Aurore ringen zijn zo ontworpen dat ze perfect gecombineerd kunnen worden met een trouwring.

Uiteraard worden ook deze ringen gemaakt van 18kt gerecycled goud!

Duurzame trouwringen
Juwelier Stutvoet

Contactgegevens

Telefoon: 038 421 66 25

Openingstijden:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09.30 - 18.00 uur
Woensdag: 09.30 - 18.00 uur
Donderdag: 09.30 - 18.00 uur
Vrijdag: 09.30 - 18.00 uur
Zaterdag: 09.30 - 17.00 uur
Zondag: Gesloten

Waar vind ik juwelier Stutvoet

Zwolle - Assendorp

Assendorp is een gezellige en bruisende wijk in Zwolle. Het is er fantastisch winkelen en juwelier Stutvoet zit op een goed bereikbare plek in de winkelstraat met parkeergelegenheid voor de deur!

Ons team staat voor je klaar om een goede keuze te maken in de ring, of een ander sieraad, voor het belangrijke moment!

Jeroen
- Eigenaar, Juwelier Stutvoet