In winkelcentrum Leidsche Rijn

Verlovingsringen Utrecht

Een aanzoek doen en een ring uitzoeken is spannend! Juwelier Meijst in Utrecht helpt je hier graag bij. Juwelier Meijst is het exclusieve verkooppunt van Aurore Jewelry in de regio. Aurore is een schitterend sieradenmerk met duurzame diamanten verlovingsringen.

Uniek zijn de gebruikte materialen: 18 karaat gerecycled goud en lab grown diamant. Sieraden die dus tot stand komen zonder goud- of diamantmijnen!

Aurore lab grown diamant
verlovingsring Zwolle
Meijst Utrecht Aurore dealer
Uw specialist in Utrecht

Over Juwelier Meijst

Meijst Juwelier is al meer dan 100 jaar een begrip, maar wel een echte winkel anno nu! In onze moderne stijlvolle winkel in Utrecht Leidsche Rijn vindt u een gevarieerde collectie, waar ook Aurore Jewelry deel van uitmaakt.

Het is onze passie om u te adviseren bij het kopen van sieraden met diamant, goud, zilver, horloges en trouwringen. Wij hebben dan ook een groot aantal mooie merken in ons assortiment.

Ons vakkundige team geeft u in onze winkels service, kwaliteit en beleving van het product. Daarnaast verzorgen wij graag uw reparaties en geven wij vrijblijvend een taxatie van uw kostbaarheden.

Shop jouw verlovingsring bij juwelier Meijst

View all

Het voordeel van lab grown diamant verlovingsringen

Bij Aurore Jewelry werken we uitsluitend met duurzame lab grown diamanten. Optisch, kwalitatief, esthetisch en qua (chemische) eigenschappen zijn diamanten uit een mijn of uit een laboratorium exact gelijk. Het verschil is met zowel het blote oog als een microscoop niet te zien. Door bewust te kiezen voor duurzame materialen, ontwerpen wij sieraden die niet alleen schitteren van buiten, maar ook van binnenuit.

⟐ 100% echt diamant ⟐
De hardheid en prachtige schittering van diamant is ongeëvenaard! Alle Aurore diamanten zijn 100% diamant en van hoge kwaliteit (minimaal Top Wesselton, SI-1). Jouw Aurore sieraad wordt bovendien voorzien van een Aurore Jewelry diamantcertificaat en je ontvangt twee jaar garantie.

⟐ Duurzamere keuze ⟐
Aurore diamanten zijn sustainable mine-free diamanten.
Dat betekent dat er geen natuurverwoestende afgravingen nodig zijn en geen mensen in de mijnen werken voor onze diamanten. Daarbij werken we uitsluitend met 18kt gerecyceld goud.

⟐ Prijsvoordeel ⟐
Lab grown diamanten zijn 20 - 60% voordeliger dan natuurlijke diamanten!

Maak de set compleet

Bijpassende trouwringen

Naast een verlovingsring, gaan jullie straks samen misschien ook op zoek naar een set passende trouwringen. Het is daarom verstandig om bij het uitzoeken van de verlovingsring alvast rekening te houden met de trouwringen die jullie later waarschijnlijk willen gaan aanschaffen. Alle Aurore ringen zijn zo ontworpen dat ze perfect gecombineerd kunnen worden met de Aurore trouwringen collectie!

Ook onze collectie luxe trouwringen is ook gemaakt van 18kt gerecycled goud!

Duurzame trouwringen
Juwelier Meijst

Contactgegevens

Leidsche Rijn Centrum

Telefoon: 030 666 12 43

E-mail: info@juweliermeijst.nl

Openingstijden:
Maandag: 12.00 - 18.00 uur
Dinsdag: 10.00 – 18.00 uur
Woensdag: 10.00 – 18.00 uur
Donderdag: 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 18.00 uur
Zondag: 12.00 - 17.00 uur

Waar vind ik juwelier Meijst

Utrecht Leidsche Rijn

In Leidsche Rijn Centrum winkel je zoals jij wilt: zeven dagen in de week, met ruime openingstijden. Er zijn ruim 130 winkels, horeca en nog veel meer. Jóuw stadscentrum om te shoppen met vrienden of quality time door te brengen met je gezin.

Struin langs de mooiste winkels waar je nieuwe favorieten ontdekt of haal er dagelijks je verse boodschap. Even bijkomen? Dat doe je bij een van de vele lunchtentjes, koffiezaken, restaurants en de grootste Jumbo Foodmarkt van Nederland. Tot snel!

Ons team staat elke dag van de week klaar om je te helpen de perfecte ring uit te zoeken voor het grote moment!

Eline Meijst
- Eigenaar, Juwelier Meijst