Verlovingsringen specialist Steenbergen

Juwelier Steenbergen

Ontdek de mooiste collectie verlovingsringen van Steenbergen en omgeving bij juwelier Broekhuis!

De Aurore collectie bij juwelier Broekhuis bestaat uit 18 karaat gouden aanzoeksringen met lab grown diamanten. De verlovingsringen met lab grown diamant zijn van de hoogste kwaliteit en hebben een perfecte prijs/kwaliteit verhouding t.o.v. gemijnde diamant. Bovendien zijn deze diamanten een stuk beter voor het milieu!

Juwelier Broekhuis verlovingsringen collectie

We helpen u graag om een prachtige verlovingsring uit te zoeken voor het grote moment!

Dhr. Broekhuis
- Eigenaar juwelier Broekhuis
Verlovingsringen in Barendrecht
Tips

Voor jóuw perfecte ring

Een verlovingsring met diamant vertelt een bijzonder verhaal. De ring is al decennia lang het ultieme, tastbare symbool van de liefde. Bij juwelier Broekhuis helpen ze je graag die ene perfecte ring vinden waar zij straks volmondig 'Ja' tegen zal uitroepen. Dé verlovingsring die jullie persoonlijke liefdesverhaal vertelt.

Houdt voor je op bezoek gaat vast rekening met de volgende zaken:

1. Wat is de stijl van jouw vriendin? Houdt ze van klassiek en tijdloos of kiest ze liever een uitgesproken ring met veel schittering?

2. Ook niet onbelangrijk: het vaststellen van een budget voor je verlovingsring, dat maakt de zoektocht een stuk gerichter. De collectie Aurore aanzoeksringen bevat ringen tussen de €550,- en €5250,-, voor elk budget is er dus een passende ring te vinden. Goed om te weten is dat lab grown diamanten niet alleen een ethische keuze zijn, maar bovendien 20 tot 60% voordeliger zijn dan gemijnde diamant. Zo kun je dus kiezen voor een grotere diamant in hetzelfde budget. 

4. Weet je de ringmaat van je aanstaande of kun je stiekem een ring van haar meenemen? Perfect, juwelier Broekhuis verzorgt de gekozen ring dan direct in de juiste maat. Maar ook zonder deze informatie is het kiezen van een ring geen probleem. Je kunt het aanzoek dan met een gemiddelde ringmaat doen, waarna jullie de ring achteraf samen omruilen voor de juiste maat. Zo ben je altijd verzekerd van een ring die perfect om haar vinger past.

5. Bekijk online alvast de collectie aanzoeksringen en maak een afspraak bij Juwelier Broekhuis. Je kunt dan ook al aangeven welke ringen jouw voorkeur hebben, dan zorgen zij dat deze ringen tijdens de afspraak aanwezig zijn.

De voordelen van een lab grown diamanten ring

Bij Aurore Jewelry werken we als eerste sieradenmerk in Nederland uitsluitend met duurzame lab grown diamanten. Je kiest dus niet alleen een verlovingsring met een prachtig ontwerp, maar ook voor en ethische diamant gezet in een ring gemaakt van 18 karaat gerecycled goud.

Optisch en kwalitatief zijn diamanten uit een mijn of uit een laboratorium exact gelijk. Jij - maar ook een diamantair - kan ze niet uit elkaar houden wanneer ze naast elkaar liggen. Etisch gezien zijn lab grown diamanten vriendelijker voor onze planeet en haar mensen. Door bewust te kiezen voor duurzame materialen, ontwerpen wij sieraden die niet alleen schitteren van buiten, maar ook van binnenuit. Ontdek de voordelen van lab grown diamant.

⟐ 100% echt diamant ⟐
De hardheid en prachtige schittering van diamant is ongeëvenaard! Alle Aurore diamanten zijn 100% echte diamant en van hoge kwaliteit (minimaal Top Wesselton, SI-1). Jouw Aurore ring wordt bovendien voorzien van een Aurore Jewelry diamantcertificaat en je ontvangt twee jaar garantie op je sieraad.

⟐ Duurzamere keuze ⟐
Aurore diamanten zijn sustainable mine-free diamanten.
Dat betekent dat er geen natuurverwoestende afgravingen nodig zijn en geen mensen in de mijnen werken voor onze diamanten. Daarbij werken we uitsluitend met 18kt gerecyceld goud.

⟐ Prijsvoordeel ⟐
Lab grown diamanten zijn 20 - 60% voordeliger dan natuurlijke diamanten!

- Aurore wedding bands -

Trouwringen van 18kt gerecycled goud.

Nadat je om haar hand hebt gevraagd met de perfecte verlovingsring, gaan jullie straks waarschijnlijk samen op zoek naar een set bijpassende trouwringen. Het is daarom verstandig om hier bij het uitzoeken van de verlovingsring alvast rekening mee te houden. Alle Aurore verlovingsringen zijn zo ontworpen dat ze perfect gecombineerd kunnen worden met een trouwring.

Ontdek alvast onze collectie trouwringen gemaakt van 18kt gerecycled goud voor hem en haar.

Ontdek de trouwringen
Sustainable jewelry Steenbergen

Aanzoeksringen specialist

In de regio Steenbergen biedt Broekhuis als eerste juwelier sieraden van 100% gerecycled goud en gezet met lab grown diamanten.

"Om ook de next generation van juwelen te laten genieten, kiezen wij voor materialen met een betere impact op het milieu. Alle verlovingsringen van Aurore worden zodoende gemaakt van 18 karaat gerecycled goud gemaakt. Een warm, tijdloos en sterk edelmetaal. De combinatie met onze ethische laboratorium diamanten, maakt dat wij geen gebruik hoeven te maken van mijnen en de vernietigende impact hiervan op het milieu."

Duurzame verlovingsring
Diamanten verlovingsring
Broekhuis Steenbergen Aurore dealer Steenbergen
Sinds 1953 uw juwelier in Steenbergen

Juwelier Broekhuis

De winkel is niet heel lang geleden helemaal vernieuwd. U kunt bij juwelier Broekhuis terecht voor een prachtige uitgebreide collectie sieraden, horlogemerken en verlovings- en trouwringen!

In een prachtige grote en overzichtelijke zaak kunt u in alle rust de collecties bekijken en is er altijd een kundig advies beschikbaar.

Contactgegevens

Juwelier Broekhuis Steenbergen

Telefoon: 0167 56 33 85

E-mail: broekhuis@juwelier-broekhuis.nl

Openingstijden:
Maandag: 13.00 - 17.30 uur
Dinsdag: 09.30- 17.30 uur
Woensdag: 09.30 - 17.30 uur
Donderdag: 09.30 - 170 uur
Vrijdag: 09.30 - 19.30 uur
Zaterdag: 09.30 - 17.00 uur
Zondag: Gesloten

Waar vind ik juwelier Broekhuis?

Steenbergen

Het prachtige winkelpand van juwelier Broekhuis bevindt zich in het sfeervolle en authentieke centrum van Steenbergen,

Parkeren in Steenbergen voor juwelier Broekhuis
Parkeren met de auto kan bij juwelier Broekhuis in de de winkelstraat direct voor de deur!