Vlakbij Den Bosch,Vlijmen en Oss

Verlovingsringen Rosmalen

Een aanzoek doen en een ring uitzoeken is spannend! Juwelier Schute in Rosmalen helpt je hier daarom graag bij. Juwelier Schute is het exclusieve verkooppunt van Aurore Jewelry in de regio Den Bosch. Aurore is een schitterend sieradenmerk met duurzame diamanten verlovingsringen.

Uniek zijn de gebruikte materialen: 18 karaat gerecycled goud en lab grown diamant. Sieraden die dus tot stand komen zonder goud- of diamantmijnen!

Verlovingsringen Katwijk
verlovingsring Zwolle

Verlovingsring kopen regio Den Bosch

View all

Het voordeel van lab grown diamant verlovingsringen

Bij Aurore Jewelry werken we uitsluitend met duurzame lab grown diamanten. Optisch, kwalitatief, esthetisch en qua (chemische) eigenschappen zijn diamanten uit een mijn of uit een laboratorium exact gelijk. Het verschil is met zowel het blote oog als een microscoop niet te zien. Door bewust te kiezen voor duurzame materialen, ontwerpen wij sieraden die niet alleen schitteren van buiten, maar ook van binnenuit.

⟐ 100% echt diamant ⟐
De hardheid en prachtige schittering van diamant is ongeëvenaard! Alle Aurore diamanten zijn 100% diamant en van hoge kwaliteit (minimaal Top Wesselton, SI-1). Jouw Aurore sieraad wordt bovendien voorzien van een Aurore Jewelry diamantcertificaat en je ontvangt twee jaar garantie.

⟐ Duurzamere keuze ⟐
Aurore diamanten zijn sustainable mine-free diamanten.
Dat betekent dat er geen natuurverwoestende afgravingen nodig zijn en geen mensen in de mijnen werken voor onze diamanten. Daarbij werken we uitsluitend met 18kt gerecyceld goud.

⟐ Prijsvoordeel ⟐
Lab grown diamanten zijn 20 - 60% voordeliger dan natuurlijke diamanten!

Maak de set compleet

Bijpassende trouwringen

Het is daarom verstandig om bij het uitzoeken van de verlovingsring alvast rekening te houden met de trouwringen die jullie later waarschijnlijk willen gaan aanschaffen. Alle Aurore ringen zijn zo ontworpen dat ze perfect gecombineerd kunnen worden met de Aurore trouwringen collectie!

Ook onze collectie luxe trouwringen is ook gemaakt van 18kt gerecycled goud!

Duurzame trouwringen
Aurore lab grown diamant
Uw specialist in Rosmalen

Over Juwelier Schute

Al sinds 1985 is Juwelier Schute gevestigd in het centrum van Rosmalen, nabij Den Bosch, Oss en Vlijmen.

Of u nu binnenstapt voor een nieuwe batterij in uw horloge of voor het aanschaffen van een sieraad, u bent altijd welkom bij het team van Schute!

Juwelier Schute

Contactgegevens

Telefoon: 073 521 88 71

E-mail: info@juwelierschute.nl

Openingstijden:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10.00 – 17.00 uur
Woensdag: 10.00 – 17.00 uur
Donderdag: 10.00 – 17.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
Zondag: Gesloten

Waar vind ik juwelier Schute

Nabij Den bosch

Juwelier Schute ligt in Rosmalen, vlakbij Den Bosch, Vlijmen en Oss!

Dankzij de fantastische ligging bij 's-Hertogenbosch en het gezellige centrum met gratis parkeergelegenheid is het een ideale plek om eenvoudig en in alle rust onze uitgebreide collectie te komen bekijken!

Sieraden zijn prachtig, maar daarnaast ook een symbool van liefde en genegenheid. Emoties die we moeten koesteren en waar we met respect mee omgaan!

Rianne & Tomas Schute
- Eigenaar, Juwelier Schute