De grootste aanzoeksringen specialist in Purmerend

Verlovingsringen in Purmerend

Op zoek naar de perfecte verlovingsring voor jouw grote moment in Purmerend of omgeving? Kom dan onze uitgebreide collectie verlovingsringen bekijken bij juwelier van Moorselaar.

In Purmerend is juwelier van Moorselaar een van de exclusieve verkooppunten van Aurore Jewelry. Aurore is het eerste Nederlandse sieradenmerk dat uitsluitend werkt met 18kt gerecycled goud en alleen maar wordt gezet gezet met lab grown diamant van zeer hoge kwaliteit.

Er zijn meerdere voordelen van een verlovingsring met lab grown diamant, zoals:

1. Prijsvoordeel: Een verlovinsring met lab grown diamant is 20 tot 60% voordeliger

2. Kwaliteit: Een lab grown diamant is 100% echte diamant! En Aurore selecteert uitsluitend de hoogste kwaliteit diamanten voor haar sieraden.

3. Duurzaamheid: Alle diamanten worden gecreëerd, niet opgegraven. In combinatie met het gerecyclede goud kunnen we zeggen dat jouw nieuwe verlovingsring volledig 'mijn- en conflictvrij'is!

Kom direct jouw nieuwe verlovingsring uitzoeken bij juwelier van Moorselaar in Purmerend!

Verlovingsringen shoppen in Purmerend

View all
Verlovingsringen in Barendrecht
De perfecte verlovingsring!

Tips bij je zoektocht

Een diamanten verlovingsring is bijzonder! Het staat symbool voor de liefde van jou en je partner. We helpen je bij juwelier van Moorselaar graag bij de keuze voor dit prachtige juweel. Waar kun je vast over nadenken:

1. Welke stijl heeft je partner? Klassiek en tijdloos of spreekt een ring met veel bling aan? We helpen graag een ring uitzoeken, passend bij haar unieke persoonlijkheid.

2. Wat is het budget voor je verlovingsring? We hebben aanzoeksringen in onze collectie van ongeveer €550,- tot €5250,-, dus voor elk budget is er wel een passende ring te vinden. Een van de voordelen van lab grown diamant is de prijs, ze zijn 20 tot 60% voordeliger dan gemijnde diamant! Zo kun je dus kiezen voor een grotere diamant in hetzelfde budget. 

4. Wat is de ringmaat van je aanstaande? Misschien kun je stiekem een ring van haar meenemen. Juwelier van Moorselaar bestelt de uitgezochte ring dan direct in de juiste ringmaat. Geen idee wat haar ringmaat is, dan is dat gelukkig ook geen enkel probleem. Je kunt het aanzoek dan met een gemiddelde ringmaat doen, waarna jullie de ring achteraf samen omruilen voor de juiste maat. Zo ben je altijd verzekerd van een ring die perfect om haar vinger past.

5. Doe vast inspiratie op! Bekijk online alvast de collectie Aurore aanzoeksringen en maak een afspraak bij Juwelier van Moorselaar. Als je van tevoren een afspraak maakt weet je zeker dat je rustig de tijd hebt om een geschikte verlovingsring uit te zoeken. En als je aangeeft welke modellen je mooi lijken kan juwelier van Moorselaar ervoor zorgen dat die in ieder geval aanwezig zijn om te bekijken.

Lab grown diamant voordelen

Bij Aurore Jewelry werken we als eerste sieradenmerk in Nederland uitsluitend met duurzame lab grown diamanten. Optisch, kwalitatief, esthetisch en qua (chemische) eigenschappen zijn diamanten uit een mijn of uit een laboratorium exact gelijk. Het verschil is met zowel het blote oog als een microscoop niet te zien. Door bewust te kiezen voor duurzame materialen, ontwerpen wij sieraden die niet alleen schitteren van buiten, maar ook van binnenuit. Ontdek de voordelen van lab grown diamant.

⟐ 100% echt diamant ⟐
De hardheid en prachtige schittering van diamant is ongeëvenaard! Alle Aurore diamanten zijn 100% diamant en van hoge kwaliteit (minimaal Top Wesselton, SI-1). Jouw Aurore sieraad wordt bovendien voorzien van een Aurore Jewelry diamantcertificaat en je ontvangt twee jaar garantie.

⟐ Duurzamere keuze ⟐
Aurore diamanten zijn sustainable mine-free diamanten.
Dat betekent dat er geen natuurverwoestende afgravingen nodig zijn en geen mensen in de mijnen werken voor onze diamanten. Daarbij werken we uitsluitend met 18kt gerecyceld goud.

⟐ Prijsvoordeel ⟐
Lab grown diamanten zijn 20 - 60% voordeliger dan natuurlijke diamanten!

Bepaal je ringmaat

Een perfect paar

Trouwringen van Aurore

Denk ook vast aan de trouwringen die jullie straks willen gaan dragen bij het kopen van je verlovingsring! Alle Aurore ringen zijn zo ontworpen dat ze perfect gecombineerd kunnen worden met onze trouwringen.

Ook alle Aurore trouwringen zijn gemaakt van 18 karaat gerecycled goud.

Ontdek de trouwringen
Kies duurzamer bij juwelier van Moorselaar

Dé juwelier in Purmerend

In de regio Purmerend is Juwelier van Moorselaar de eerste juwelier die verlovingssieraden aanbiedt van volledig gerecycled goud en gezet met lab grown diamanten.

Al 51 jaar zijn is juwelier van Moorselaar een begrip in Purmerend en omstreken. Met het fantatisch team van medewerkers, de humor en de fijne sfeer heeft deze vakkundige juwelier een trouwe klantenkring weten op te bouwen in al die jaren!

Diamanten verlovingsring

Bekijk de collectie ringen bij Strego

Sieraden specialist Purmerend

Juwelier van Moorselaar

Juwelier van Moorselaar is al meer dan 50 jaar een begrip in Purmerend en biedt u een brede collectie horloges, sieraden en trouwringen. De vakkundige medewerkers adviseren je graag bij het uitzoeken van de perfecte (aanzoeks)ring.

Juwelier van Moorselaar Purmerend

Contactgegevens

Telefoon: 0299 430 332

E-mail: info@juweliervanmoorselaar.nl

Openingstijden:

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09.00 – 17.30 uur
Woensdag: 09.00 – 17.30 uur
Donderdag: 09.00 – 17.30 uur
Vrijdag: 09.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur
Zondag: Gesloten

Juwelier van Moorselaar

Purmerend Marktstad

Juwelier van Moorselaar bevindt zich in het prachtige historische centrum van Purmerend.

Verrassend hart van Laag Holland

De aantrekkelijke binnenstad vertelt veel over de rijke historie van Purmerend. In 1484 kreeg Purmerend als enige plaats in de regio marktrechten en ieder plein had zijn eigen marktbestemming: Kaasmarkt, Schapenmarkt, Vismarkt en de Koemarkt. Ook nu zit de handelsgeest er nog steeds goed in. Je kunt je hier de hele dag vermaken met winkelen in de vele bijzondere winkeltjes die de stad rijk is. Maar Purmerend is ook de perfecte plek voor wie op zoek is naar een lekkere maaltijd, hippe borrelplek of een gezellig avondje uit!

Ons team staat voor je klaar om de verlovingsring van je dromen uit te zoeken!

Mevrouw van Moorselaar
- Juwelier van Moorselaar