Aan de gracht in het prachtige Leeuwarden

Verlovingsringen Leeuwarden

Bij GJ van Ark in Leeuwarden vind je de grootste collectie 18 karaat gouden verlovingsringen met lab grown diamant van heel Friesland!

Een enthousiast team staat voor je klaar om je te helpen bij de zoektocht naar dé perfecte verlovingsring.

GJ van Ark Juwelier is het officiele verkooppunt van Aurore Jewelry voor Leeuwarden. Met Aurore Jewelry kies je voor exclusiviteit en de hoogste kwaliteit. Maar dankzij de unieke materialen kies je ook voor een duurzamere verlovingsring.

Alle sieraden komen namelijk tot stand zonder goud- of diamantmijnen dankzij de unieke duurzame materialen: 18 karaat gerecycled goud en lab grown diamant.

van Ark Leeuwarden verlovingsringen Auorore
Uw specialist in Leeuwarden

Over van Ark Juweliers

Al ruim 20 jaar kun je bij van Ark Juweliers terecht voor kwaliteit, vakmanschap en service!

Gert Jan van Ark is begonnen Groningen en omgeving, maar later is daar ook juwelierszaak in Leeuwarden toegevoegd.

Naast een prachtige collectie bent u bij van Ark in Leeuwarden ook welkom voor unieke creaties en maatwerk, oorbellen schieten, reparaties en onderhoud, oud goud inleveren en graveerwerk.

Er is een uitgebreide collectie sieraden én horloges aanwezig in de winkel om zeker te zijn dat je van alles kunt bekijken.
De sieraden van Aurore Jewelry passen perfect bij de prachtige, exclusieve, lijnen die GJ van Ark voert.

Tot ziens in de winkel!

Shop jouw verlovingsring bij van Ark Juweliers

View all

Wat zijn de voordelen van lab grown diamant verlovingsringen

Wij werken vanuit Aurore uitsluitend met duurzame 'lab grown'of 'man-made' diamanten. Echte diamanten, dus optisch, esthetisch, kwalitatief en qua (chemische) eigenschappen exact gelijk aan diamanten uit een diamantmijn.
Het verschil is met zowel het blote oog als een microscoop niet te zien. Door bewust te kiezen voor duurzame materialen, ontwerpen wij sieraden die niet alleen schitteren van buiten, maar ook van binnenuit.

⟐ 100% echt diamant ⟐
Alle Aurore diamanten zijn 100% diamant en van hoge kwaliteit (minimaal Top Wesselton, SI-1). De hardheid en prachtige schittering van diamant is ongeëvenaard! Jouw Aurore sieraad wordt bovendien voorzien van een Aurore Jewelry diamantcertificaat en je ontvangt twee jaar garantie.

⟐ Duurzamere keuze ⟐
Aurore diamanten zijn sustainable mine-free diamanten.
Dat betekent dat er geen natuurverwoestende afgravingen nodig zijn en geen mensen in de mijnen werken voor onze diamanten. Daarbij werken we uitsluitend met 18kt gerecyceld goud. Dus voor de sieraden hoeft ook geen 'extra' goud te worden gemijnd.

⟐ Prijsvoordeel ⟐
Lab grown diamanten zijn maar liefst 20 - 60% voordeliger dan natuurlijke diamanten!

Complete set!

Bijpassende trouwringen

Bij verloven hoort ook trouwen... Maak je set compleet en ga ook voor een paar prachtige trouwringen van Aurore Jewelry.

We hebben ze zo ontworpen dat ze perfect bij elkaar passen (qua kleur, aansluiting, montures) dus ook prachtig tegen je verlovingsring aan te dragen.

Uiteraard zijn ook onze trouwringen gemaakt van 18 karaat gerecycled goud!

Duurzame trouwringen
Juwelier GJ van Ark

Contactgegevens

Leeuwarden centrum

Telefoon: 058 212 92 91

E-mail: info@gjvanarkjuwelier.nl

Openingstijden:
Maandag: 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag: 10.00 – 18.00 uur
Woensdag: 10.00 – 18.00 uur
Donderdag: 10.00 – 20.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
Zondag: Gesloten

Waar vind ik van Ark

Leeuwarden Centrum

Leeuwarden bruist! Het centrum van Friesland is dé plek voor toerist, student enlocal. Je kunt hier fantastisch dwalen door de prachtige kleine en authentieke straatjes. Maar ook voor de gezelligste festivals en een heerlijke avond stappen kun je in Leeuwarden teerecht. Laat je meevoeren langs romantische grachten en stuit je op 'verborgen juwelen'. Een heerlijke stad om even uit te waaien en te genieten van de prachtige horeca die de stad rijk is.

Kortom; ideaal voor een nachtje of weekendje weg.
En vergeet niet even bij juwelier GJ van Ark binnen te lopen om onze nieuwste collectie te bekijken!

Een verlovingsring of cadeau uitzoeken voor je geliefde kan erg spannend zijn. Onze enthousiaste team heeft hier veel ervaring mee en adviseert en help je graag!

Glenn Poelman
- Eigenaar, van Ark Juwelier Leeuwarden