Aanzoeksringen in Barendrecht

Duurzame verlovingsringen

Ben je op zoek naar een prachtige en duurzame verlovingsring? Ontdek dan de schitterende en zeer uitgebreide ringencollectie van juwelier Ettema in Barendrecht. 

In de regio Rotterdam is juwelier Ettema het exclusieve verkooppunt van Aurore Jewelry, het eerste Nederlandse sieradenmerk dat verlovingsringen biedt gemaakt van 18kt gerecycled goud en gezet met lab grown diamanten. Een verlovingsring met lab grown diamant biedt bovendien een perfecte prijs/kwaliteit verhouding.

Verlovingsringen regio Rotterdam bij juwelier Ettema

View all

Wij helpen je graag bij het uitzoeken van hét perfecte cadeau voor jouw geliefde!

Ettema juwelier Barendrecht
Vivian
eigenaresse juwelier Ettema
Tips

De Perfecte ring voor haar

Een verlovingsring met diamant is een heel bijzonder juweel. Het ultieme symbool van jullie liefde. Bij juwelier Ettema helpen ze je graag die ene perfecte ring vinden waar zij straks volmondig 'Ja' tegen zal uitroepen. Houdt voor je op bezoek gaat vast rekening met de volgende zaken:

1. Wat is de stijl van jouw vriendin? Is ze het type die gaat voor klassiek en tijdloos of juist kiest voor een uitgesproken ring met veel bling? We helpen graag een ring uitzoeken, passend bij haar unieke persoonlijkheid.

2. Ook niet onbelangrijk: het vaststellen van een budget voor je verlovingsring, maakt de zoektocht een stuk gemakkelijker. De collectie Aurore aanzoeksringen bevat ringen tussen de €550,- en €5250,-, voor elk budget is er dus een passende ring te vinden. Goed om te weten is dat lab grown diamanten niet alleen een ethische keuze zijn, maar bovendien 20 tot 60% voordeliger zijn dan gemijnde diamant. Zo kun je dus kiezen voor een grotere diamant in hetzelfde budget. 

4. Weet je de ringmaat van je aanstaande of kun je stiekem een ring van haar meenemen, dan is dat mooi meegenomen. Juwelier Ettema bestelt de uitgezochte ring dan direct in de juiste ringmaat. Geen idee wat haar ringmaat is, dan is dat gelukkig ook geen enkel probleem. Je kunt het aanzoek dan met een gemiddelde ringmaat doen, waarna jullie de ring achteraf samen omruilen voor de juiste maat. Zo ben je altijd verzekerd van een ring die perfect om haar vinger past.

5. Bekijk online alvast de collectie Aurore aanzoeksringen en maak een afspraak bij Juwelier Ettema. Bij het boeken van de afspraak kun je alvast aangeven welke ringen jouw voorkeur hebben, dan zorgen zij dat deze ringen tijdens de afspraak aanwezig zijn.

De voordelen van een lab grown diamanten ring

Bij Aurore Jewelry werken we als eerste sieradenmerk in Nederland uitsluitend met duurzame lab grown diamanten. Optisch, kwalitatief, esthetisch en qua (chemische) eigenschappen zijn diamanten uit een mijn of uit een laboratorium exact gelijk. Het verschil is met zowel het blote oog als een microscoop niet te zien. Door bewust te kiezen voor duurzame materialen, ontwerpen wij sieraden die niet alleen schitteren van buiten, maar ook van binnenuit. Ontdek de voordelen van lab grown diamant.

⟐ 100% echt diamant ⟐
De hardheid en prachtige schittering van diamant is ongeëvenaard! Alle Aurore diamanten zijn 100% diamant en van hoge kwaliteit (minimaal Top Wesselton, SI-1). Jouw Aurore sieraad wordt bovendien voorzien van een Aurore Jewelry diamantcertificaat en je ontvangt twee jaar garantie.

⟐ Duurzamere keuze ⟐
Aurore diamanten zijn sustainable mine-free diamanten.
Dat betekent dat er geen natuurverwoestende afgravingen nodig zijn en geen mensen in de mijnen werken voor onze diamanten. Daarbij werken we uitsluitend met 18kt gerecyceld goud.

⟐ Prijsvoordeel ⟐
Lab grown diamanten zijn 20 - 60% voordeliger dan natuurlijke diamanten!

Shop nu jouw verlovingsring met lab grown diamanten bij juwelier Ettema

Bepaal je ringmaat

- TROUWRINGEN BARENDRECHT -

EEN DROOMCOMBINATIE

Na het uitzoeken van een verlovingsring en het plannen van het aanzoek, gaan jullie straks waarschijnlijk samen op zoek naar een set passende trouwringen. Het is daarom verstandig om hier bij het uitzoeken van de verlovingsring alvast rekening mee te houden. Alle Aurore ringen zijn zo ontworpen dat ze perfect gecombineerd kunnen worden met een trouwring.

Bovendien biedt onze collectie prachtige trouwringen gemaakt van 18kt gerecycled goud voor hem en haar. Zo stellen jullie zelf jullie droomcombinatie samen.

Ontdek de trouwringen
VERANTWOORDE SIERADEN IN BARENDRECHT

DUURZAMERE KEUZE BIJ JUWELIER ETTEMA

In de regio Rotterdam is Juwelier Ettemade eerste juwelier die sieraden gemaakt van 100% gerecycled goud en gezet met lab grown diamanten aanbiedt.

Om ook de next generation van juwelen te laten genieten, kiezen wij voor materialen met een betere impact op het milieu. Alle verlovingsringen van Aurore worden zodoende gemaakt van 18 karaat gerecycled goud gemaakt. Een warm, tijdloos en sterk edelmetaal. De combinatie met onze ethische laboratorium diamanten, maakt dat wij geen gebruik hoeven te maken van mijnen en de vernietigende impact hiervan op het milieu.

meer duurzame verlovingsringen en trouwringen

Ettema Barendrecht Aurore dealer
Uw juwelier in Barendrecht

Juwelier Ettema

Juwelier Ettema bestaat al sinds 1971. De eigenaren zijn altijd blijven vernieuwen, met de eigentijdse winkel en de unieke Aurore verlovingsringen als sprekende voorbeelden. ,,Natuurlijk leven we in een tijd waarin het eenvoudig is om via internet te winkelen. Maar wij merken dat mensen het belangrijk vinden om naar het dorp te gaan. Even een praatje maken, een kop koffie drinken, anderen ontmoeten. Onze bar boven is daarvoor prima geschikt, de mensen voelen zich er duidelijk thuis.”, legt eigenaresse Vivian Ettema uit. De brede collectie is zo samengesteld, dat er in iedere prijsklasse wel iets bijzonders te vinden is. 

Bovendien is de winkel in hartje Barendrecht onlangs volledig verbouwd, waardoor je in een prachtige ambiance en met persoonlijke aandacht de Aurore sieraden kunt bekijken.

Bezoek de winkel

Juwelier Ettema Barendrecht

Telefoon: 0180-618 445

E-mail: info@juwelierettema.nl

Openingstijden:

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09.30 – 17.30 uur
Woensdag: 09.30 – 17.30 uur
Donderdag: 09.30 – 17.30 uur
Vrijdag: 09.30 – 17.30 uur
Zaterdag: 09.30 – 17.00 uur
Zondag: Gesloten

Barendrecht juwelier
WAAR VIND IK JUWELIER ETTEMA

BARENDRECHT

De juwelier ligt centraal in Nederland vlakbij Ridderkerk, Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, maar ook Rotterdam.

De winkel van juwelier Ettema bevindt zich in het centrum van Barendrecht op de middenbaan. Gemakkelijk te bereiken en met voldeonde parkeergelegenheid voor de deur.