Verlovingsringen specialist Baarlo

Duurzame verlovingsringen

Ben je op zoek naar een prachtige en duurzame verlovingsring? Het team van Sparkling Wedding helpt je graag die ene ring te vinden. Ontdek de schitterende en zeer uitgebreide ringencollectie van juwelier Silvrants in Baarlo. 

In de regio Baarlo is edelsmid Silvrants het exclusieve verkooppunt van Aurore Jewelry, het eerste Nederlandse sieradenmerk dat onder andere verlovingsringen biedt gemaakt van 18kt gerecycled goud en gezet met lab grown diamanten.

Een verlovingsring met lab grown diamant biedt bovendien een perfecte prijs/kwaliteit verhouding en is een duurzamere keuze.

Shop jouw verlovingsring bij Sparkling Wedding Baarlo

View all
Verlovingsringen in Barendrecht
Tips

Haar droomring

Een verlovingsring met diamant is een heel bijzonder juweel. Het ultieme symbool van jullie oneindige liefde. Het ervaren team van Sparkling Wedding helpt je graag die ene perfecte ring vinden waar zij straks volmondig 'Ja' tegen zal zaggen. Houdt voor je op bezoek gaat vast rekening met de volgende zaken:

1. Wat is de persoonlijke stijl van jouw vriendin? Is ze gek op klassiek en tijdloos of gaat ze liever voor een uitgesproken ring met veel bling? De trouwringenexperts helpen graag een ring uitzoeken, passend bij haar unieke persoonlijkheid.

2. Ook niet onbelangrijk: het vaststellen van een budget voor je verlovingsring, maakt de zoektocht een stuk gemakkelijker. De collectie Aurore aanzoeksringen bevat ringen tussen de €550,- en €5250,-, voor elk budget is er dus een passende ring te vinden. Goed om te weten is dat lab grown diamanten niet alleen een ethische keuze zijn, maar bovendien 20 tot 60% voordeliger zijn dan gemijnde diamant. Zo kun je dus kiezen voor een grotere diamant in hetzelfde budget. 

4. Bekijk online alvast de collectie Aurore aanzoeksringen en maak een afspraak bij Juwelier Silvrants. Bij het boeken van de afspraak kun je alvast aangeven welke ringen jouw voorkeur hebben, dan zorgen zij dat deze ringen tijdens de afspraak aanwezig zijn.

De voordelen van een lab grown diamanten ring

Bij Aurore Jewelry werken we als eerste sieradenmerk in Nederland uitsluitend met duurzame lab grown diamanten. Optisch, kwalitatief, esthetisch en qua (chemische) eigenschappen zijn diamanten uit een mijn of uit een laboratorium exact gelijk. Het verschil is met zowel het blote oog als een microscoop niet te zien. Door bewust te kiezen voor duurzame materialen, ontwerpen wij sieraden die niet alleen schitteren van buiten, maar ook van binnenuit. Ontdek de voordelen van lab grown diamant.

⟐ 100% echt diamant ⟐
De hardheid en prachtige schittering van diamant is ongeëvenaard! Alle Aurore diamanten zijn 100% diamant en van hoge kwaliteit (minimaal Top Wesselton, SI-1). Jouw Aurore sieraad wordt bovendien voorzien van een Aurore Jewelry diamantcertificaat en je ontvangt twee jaar garantie.

⟐ Duurzamere keuze ⟐
Aurore diamanten zijn sustainable mine-free diamanten.
Dat betekent dat er geen natuurverwoestende afgravingen nodig zijn en geen mensen in de mijnen werken voor onze diamanten. Daarbij werken we uitsluitend met 18kt gerecyceld goud.

⟐ Prijsvoordeel ⟐
Lab grown diamanten zijn 20 - 60% voordeliger dan natuurlijke diamanten!

Bepaal je ringmaat

Trouwringen van Aurore

Maak de set compleet

Na het uitzoeken van een verlovingsring en het plannen van het aanzoek, gaan jullie straks waarschijnlijk samen op zoek naar een set passende trouwringen. Het is daarom verstandig om hier bij het uitzoeken van de verlovingsring alvast rekening mee te houden. Alle Aurore ringen zijn zo ontworpen dat ze perfect gecombineerd kunnen worden met een trouwring.

Bovendien biedt onze collectie prachtige trouwringen gemaakt van 18kt gerecycled goud voor hem en haar. Zo stellen jullie zelf jullie droomcombinatie samen.

Verantwoorde sieraden in Baarlo

Jouw juwelier in Limburg

In het noorden van Limburg is Juwelier Silvrants de eerste juwelier die sieraden aanbiedt van 100% gerecycled goud en gezet met lab grown diamanten aanbiedt.

Om ook de next generation van juwelen te laten genieten, kiezen wij voor materialen met een betere impact op het milieu. Alle verlovingsringen van Aurore worden zodoende gemaakt van 18 karaat gerecycled goud gemaakt. Een warm, tijdloos en sterk edelmetaal. De combinatie met onze ethische laboratorium diamanten, maakt dat wij geen gebruik hoeven te maken van mijnen en de vernietigende impact hiervan op het milieu.

Diamanten verlovingsring

Bekijk de collectie ringen bij Silvrants

View all
Aurore juwelier Baarlo
ringenspecialist Limburg

Juwelier Silvrants

Juwelier Silvrants gevestigd te Baarlo is onderdeel van het Sparkling Wedding concept. Onder een dak vindt u hier alles voor een geslaagde bruiloft. Niet alleen een zeer grote brede collectie trouwringen en verlovingsringen, maar ook bruidsjurken, beauty en fotografie.

Bij Silvrants edelsmid kunt u bovendien terecht voor stijlvolle horloges en overige sieraden. De vakbekwame medewerkers adviseren u graag bij uw bijzondere aankoop of reparatie aan uw sieraden of horloges.

Edelsmid Silvrants Baarlo

Contactgegevens

Telefoon: 077-4773141

E-mail: info@silvrants.nl

Openingstijden:

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10.00 – 17.30 uur
Woensdag: 10.00 – 17.30 uur
Donderdag: 10.00 – 17.30 uur
Vrijdag: 10.00 – 19.30 uur
Zaterdag: 09.00 – 16.00 uur
Zondag: Gesloten

Sparkling wedding Baarlo
Waar vind ik juwelier Silvrants

Limburg

In het romantische kastelendorp Baarlo vind je het Sparkling Wedding concept. Vijf speciaalzaken om jouw droombruiloft te realiseren onder één dak. In de omgeving kun je prachtige trouwlocaties ontdekken of genieten van de mooie natuur. De winkel van juwelier Silvrants bevindt zich in een overdekte shoppingmall in Baarlo, te midden van diverse andere winkels.

Bij edelsmid Silvrants is parkeren voor de deur mogelijk.

De trouw specialisten van Sparkling wedding staan voor jullie klaar!

Tonny Silvrants
- Sparkling Wedding