Verlovingsringen specialist Apeldoorn

Verlovingsringen Apeldoorn

Ontdek de mooiste collectie verlovingsringen van Apeldoorn bij juwelier Royals!

De Aurore collectie bij juwelier Royals bestaat uit 18 karaat gouden aanzoeksringen met lab grown diamanten. De verlovingsringen met lab grown diamant zijn van de hoogste kwaliteit en hebben een perfecte prijs/kwaliteit verhouding t.o.v. gemijnde diamant. Bovendien zijn deze diamanten een stuk beter voor het milieu!

Juwelier Royals verlovingsringen collectie

Onze service is sinds vele jaren bekend om haar kwaliteit, gezonde prijs en persoonlijke toewijding!

Komt u gezellig langs om u over de mogelijkheden voor te laten lichten?

Mevr. Muskee Topaz
- Eigenaar juwelier Royals
Verlovingsringen in Barendrecht
Tips

Voor jóuw perfecte ring

Een verlovingsring met diamant vertelt een bijzonder verhaal. De ring is al decennia lang het ultieme, tastbare symbool van de liefde. Bij juwelier Royals helpen ze je graag die ene perfecte ring vinden waar zij straks volmondig 'Ja' tegen zal uitroepen. Dé verlovingsring die jullie persoonlijke liefdesverhaal vertelt.

Houdt voor je op bezoek gaat vast rekening met de volgende zaken:

1. Wat is de stijl van jouw vriendin? Houdt ze van klassiek en tijdloos of kiest ze liever een uitgesproken ring met veel schittering?

2. Ook niet onbelangrijk: het vaststellen van een budget voor je verlovingsring, dat maakt de zoektocht een stuk gerichter. De collectie Aurore aanzoeksringen bevat ringen tussen de €550,- en €5250,-, voor elk budget is er dus een passende ring te vinden. Goed om te weten is dat lab grown diamanten niet alleen een ethische keuze zijn, maar bovendien 20 tot 60% voordeliger zijn dan gemijnde diamant. Zo kun je dus kiezen voor een grotere diamant in hetzelfde budget. 

4. Weet je de ringmaat van je aanstaande of kun je stiekem een ring van haar meenemen? Perfect, juwelier Royals verzorgt de gekozen ring dan direct in de juiste maat. Maar ook zonder deze informatie is het kiezen van een ring geen probleem. Je kunt het aanzoek dan met een gemiddelde ringmaat doen, waarna jullie de ring achteraf samen omruilen voor de juiste maat. Zo ben je altijd verzekerd van een ring die perfect om haar vinger past.

5. Bekijk online alvast de collectie aanzoeksringen en maak een afspraak bij Juwelier Royals. Je kunt dan ook al aangeven welke ringen jouw voorkeur hebben, dan zorgen zij dat deze ringen tijdens de afspraak aanwezig zijn.

De voordelen van een lab grown diamanten ring

Bij Aurore Jewelry werken we als eerste sieradenmerk in Nederland uitsluitend met duurzame lab grown diamanten. Je kiest dus niet alleen een verlovingsring met een prachtig ontwerp, maar ook voor en ethische diamant gezet in een ring gemaakt van 18 karaat gerecycled goud.

Optisch en kwalitatief zijn diamanten uit een mijn of uit een laboratorium exact gelijk. Jij - maar ook een diamantair - kan ze niet uit elkaar houden wanneer ze naast elkaar liggen. Etisch gezien zijn lab grown diamanten vriendelijker voor onze planeet en haar mensen. Door bewust te kiezen voor duurzame materialen, ontwerpen wij sieraden die niet alleen schitteren van buiten, maar ook van binnenuit. Ontdek de voordelen van lab grown diamant.

⟐ 100% echt diamant ⟐
De hardheid en prachtige schittering van diamant is ongeëvenaard! Alle Aurore diamanten zijn 100% echte diamant en van hoge kwaliteit (minimaal Top Wesselton, SI-1). Jouw Aurore ring wordt bovendien voorzien van een Aurore Jewelry diamantcertificaat en je ontvangt twee jaar garantie op je sieraad.

⟐ Duurzamere keuze ⟐
Aurore diamanten zijn sustainable mine-free diamanten.
Dat betekent dat er geen natuurverwoestende afgravingen nodig zijn en geen mensen in de mijnen werken voor onze diamanten. Daarbij werken we uitsluitend met 18kt gerecyceld goud.

⟐ Prijsvoordeel ⟐
Lab grown diamanten zijn 20 - 60% voordeliger dan natuurlijke diamanten!

- Aurore wedding bands -

Trouwringen van 18kt gerecycled goud.

Nadat je om haar hand hebt gevraagd met de perfecte verlovingsring, gaan jullie straks waarschijnlijk samen op zoek naar een set bijpassende trouwringen. Het is daarom verstandig om hier bij het uitzoeken van de verlovingsring alvast rekening mee te houden. Alle Aurore verlovingsringen zijn zo ontworpen dat ze perfect gecombineerd kunnen worden met een trouwring.

Ontdek alvast onze collectie trouwringen gemaakt van 18kt gerecycled goud voor hem en haar.

Sustainable jewelry Apeldoorn

Verlovingsringen specialist Apeldoorn

In de regio Apeldoorn biedt Royals als eerste juwelier sieraden van 100% gerecycled goud en gezet met lab grown diamanten.

"Om ook de next generation van juwelen te laten genieten, kiezen wij voor materialen met een betere impact op het milieu. Alle verlovingsringen van Aurore worden zodoende gemaakt van 18 karaat gerecycled goud gemaakt. Een warm, tijdloos en sterk edelmetaal. De combinatie met onze ethische laboratorium diamanten, maakt dat wij geen gebruik hoeven te maken van mijnen en de vernietigende impact hiervan op het milieu."

Duurzame verlovingsring
Diamanten verlovingsring
Aurore dealer Apeldoorn
Uw juwelier in Apeldoorn

Juwelier Royals

Juwelier Royals gevestigd in Apeldoorn is een echte specialist op het gebied van gouden verlovingsringen en trouwringen. Daarnaast biedt deze mooie zaak een brede collectie horloges en sieraden. De vakbekwame medewerkers adviseren u graag bij uw bijzondere aankoop of reparatie aan uw sieraden of horloges.

Contactgegevens

Juwelier Royals Apeldoorn

Telefoon: 055 578 64 11

E-mail: info@juwelierroyals.nl

Openingstijden:
Maandag: 11.00 - 17.30 uur
Dinsdag: 09.30- 17.30 uur
Woensdag: 09.30 - 17.30 uur
Donderdag: 09.30 - 20.30 uur
Vrijdag: 09.30 - 17.30 uur
Zaterdag: 09.30 - 17.00 uur
Zondag: 12:00 - 17:00 uur (1e en 4e zondag van de maand)

Waar vind ik juwelier Royals!

Apeldoorn

De prachtige winkel van juwelier Royals bevindt zich in het bruisende centrum van Apeldoorn, direct tegenover de ingang van het winkelcentrum de Oranjerie!

Parkeren in Apeldoorn voor juwelier Royals
Met de auto kunt u parkeren in de Q-park Oranjerie. Stel uw navigatie in op Oranjerie 1, 7311 WB Apeldoorn. Of parkeer uw auto in Parkeergarage Brinkpark. Dan stelt u de navigatie in op Brinklaan 144, 7311 JM Apeldoorn.