Trends verlovingsringen in 2021

Trends verlovingsringen in 2021

Ontdek de verlovingsringen trends van 2021

Een verlovingsring is een tijdloos sieraad, dat je een levenslang zult dragen. Toch zijn er ook hier duidelijke trends te ontdekken, die van jaar tot jaar zullen verschillen.  Groot, klassiek of met gekleurde stenen? Dit zijn de vier trends op het gebied van verlovingsringen die je moet kennen voor je door de knieën gaat.
 

1. Verlovingsringen met fancy cut diamanten

Deze trend zagen we al een tijdje opkomen, maar het lijkt steeds populairder te worden om niet voor de klassieke ronde diamant te kiezen. Met fancy cuts worden de verschillende diamantvormen als ovaal, peer, cushion en marquise bedoelt. Het verlangen om voor een unieke slijpvorm en bijzondere verlovingsring te kiezen lijkt ook in Nederland groter te worden. Een verlovingsring met bijzondere fancy cut diamant is dan natuurlijk een perfecte optie. Ontdek meer over de verschillende diamantvormen.
 
 
 

 2. Geelgoud is de goudkleur van het moment

Geelgoud is momenteel enorm populair. Kijk naar interieurs en sieraden in het algemeen en je ziet een duidelijke voorkeur voor deze metaalkleur. Waar bij een aanzoek tot voor kort ook vaak werd gekozen voor een witgouden, vanwege de optimale schittering van de diamanten, is geelgoud anno 2021 de meest gevraagde optie. Van onze klanten koos afgelopen jaar 75% voor een aanzoeksring gemaakt van 18kt gerecycled geelgoud. Door te werken met geelgoud ontstaat er een ring met een prachtige en warme uitstraling.
 
 
 

 3. Ethische aanzoeksringen van gerecyclede en duurzame materialen

We zien steeds meer bewustwording bij consumenten en merken dat het duurzame aspect onder onze klanten belangrijker wordt. Wist je dat wij voor onze ringen werken met 100% gerecycled goud? Ook het kiezen voor een lab grown diamant betekent kiezen voor een duurzamere optie dan de traditionele gemijnde diamant. Ontdek alles over onze bijzondere materialen.
 
 
 
 

 4. Eternity bands met diamant

Het stapelen van meerdere ringen met verschillende design is al enige tijd een grote trend onder sieradenliefhebbers. En deze modieuze look kun je natuurlijk ook perfect op je verlovings- en trouwring toepassen. Een eternity band heeft vaak verschillende diamanten van ongeveer dezelfde grootte (half)rondom gezet, in plaats van één grotere middensteen. Zoals de naam al verklapt symobliseren eternity ringen oneindige liefde en dat is natuurlijk waar het bij een aanzoek om draait! Onze Millie ring is een schitterend voorbeeld van een diamanten eternity ring. Combineer deze verlovingsringen met bijvoorbeeld een gouden trouwring en andere ringen voor een fashionable look.