De mooiste sieraden voor Valentijnsdag

De mooiste sieraden voor Valentijnsdag

Vier de liefde met het perfecte sieraad voor jouw Valentijn.

Op zoek naar een bijzonder sieraad om haar deze Valentijnsdag me te verrassen? Wij stelden de ultieme top 10 met schitterende Valentijns cadeaus voor je samen. Steel haar hart met deze nieuwe generatie sieraden. Al onze sieraden worden namelijk gemaakt van duurzame materialen, zoals 18 karaat gerecycled goud en lab grown diamant. 


1. Een diamanten rijring

Een diamanten rijring wordt ook wel een Enternity ring genoemd, vanwege de doorlopende rij diamanten. Een prachtig symbolisch sieraad dus, die je ook nog eens onmiddellijk tegemoet schittert. Deze ring is mooi om solo te dragen, maar kan ook perfect gecombineerd worden met bijvoorbeeld een trouw- of verlovingsring. In onze collectie vind je de Millie rijring halfom gezet met verschillende steengroottes. Zo is er dus altijd een rijring verkrijgbaar passend bij haar stijl en jullie budget. 


2. Een ring met fancy cut diamant

Wil je eens echt goed uitpakken en haar verrassen, kies dan eens voor een bijzondere fancy cut diamant. Een diamant met een fancy cut slijpsel zie je veel minder vaak voorbijkomen dan de bekende ronde diamant diamant (briljant slijpsel). Met deze unieke diamanten wordt dus een in het oog springend juweel gecreëerd! In onze collectie hebben wij ringen met o.a. peer, emerald en ovaal geslepen diamanten. 3. Schitterende diamanten oorringen

Van diamanten oorbellen krijgen we eigenlijk nooit genoeg. Ze zijn de perfecte manier om wat extra schittering toe te voegen aan je dagelijkse look. Deze oorringen, ook wel huggies genoemd vallen charmant om de oorlel. De oorbellen zijn aan de voorkant gezet met een rij duurzame lab grown diamanten. De Millie oorbellen zijn zowel in wit- als geelgoud verkrijgbaar in twee verschillende maten.


4. Een entourage ring

Zij is het stralende middelpunt in jouw leven en hoe symboliseer je dat nu beter dan met een stijlvolle entourage ring? De duurzame diamanten middensteen wordt in dit ontwerp omringd door een halo van fijnere diamanten, die jouw liefde voor haar symboliseren. Love is all around us!


5. Gouden ketting met diamant

Een verfijnde gouden ketting met duurzame lab grown diamanten, het is een tijdloos en tegelijk modern juweel. In onze collectie hebben wij kettinkjes met een solitair hanger (model Olivia) en entourage hanger (model Emma). In beide ontwerpen staat de schitterende ronde diamant (briljant) centraal. Het is niet voor niets dat deze slijpvorm al jarenlang de populairste is, haar schittering is onweerstaanbaar!

 

6. Diamanten entourage oorbellen

Kleine diamanten die een schitterende middensteen omringen, de Emma oorbellen stralen je tegemoet. Dankzij de open zetting weerkaatsen de diamanten het licht optimaal. Deze sierlijke oorbellen laten het hart van jouw Valentijn ongetwijfeld sneller kloppen!


7. Een tear of happiness

De peer geslepen diamant wordt ook wel een tear of hapiness genoemd. Niet zo raar dus dat deze slijpvorm wordt gebruikt om de liefde tussen twee mensen te symboliseren. Onze Elin ring, gezet met peervormige diamant, is dan ook het perfecte symbolische cadeau op 14 februari.


 8. Solitair oorstekers

Een klassieke solitair oorsteker met diamant mag eigenlijk niet in de sieradencollectie van een vrouw ontbreken. Deze oorbellen zijn prachtig om los te dragen, maar kunnen ook heel goed gecombineerd worden in een fashionable earparty. 


9. Verleden, heden en toekomst

Wist je dat een ring met drie diamanten het verleden, heden en de toekomst symboliseert? Hiermee is een driesteens ring dus het perfecte model om jullie liefdesverhaal te vieren. Onze Alix ring heeft een prachtige open zetting waarin de drie duurzame diamanten schitteren. Verkrijgbaar met verschillende steengroottes.


10. De perfecte solitair ring

Ons Valentijns lijstje kan natuurlijk niet worden afgesloten zonder de ultieme verlovingsring: een diamanten solitair ring! Model Olivia is elegant, stijlvol en tijdloos. De briljante diamant schittert in een open zetting van vier pootjes en de band van 18 karaat gerecycled goud loopt taps naar de diamant toe. Geloof ons, die kan ze echt niet weerstaan!