Aanzoeksringen in Nunspeet

Verlovingsringen Nunspeet

Een aanzoek doe je maar een keer, dus wees zeker dat je goed zit! Juwelier Leusink-van Veen in Nunspeet is het exclusieve verkooppunt van Aurore Jewelry op de Veluwe. Ontdek een schitterend sieradenmerk met duurzame, diamanten verlovingsringen.

Bijzonder is het gebruik van duuzame materialen als 100% 18 karaat gerecycled goud en lab grown diamant. Sieraden die dus tot stand komen zonder diamant- of goudmijnen!

Verlovingsringen Katwijk
verlovingsring Zwolle

Verlovingsringen te koop bij Juwelier Leusink-van Veen in Nunspeet

Bekijk alles

De voordelen van een lab grown diamant verlovingsring

Bij Aurore Jewelry werken we uitsluitend met duurzame lab grown diamanten. Optisch, kwalitatief, esthetisch en qua (chemische) eigenschappen zijn diamanten uit een mijn of uit een laboratorium exact gelijk. Het verschil is met zowel het blote oog als een microscoop niet te zien. Door bewust te kiezen voor duurzame materialen, ontwerpen wij sieraden die niet alleen schitteren van buiten, maar ook van binnenuit.

⟐ 100% echt diamant ⟐
De hardheid en prachtige schittering van diamant is ongeëvenaard! Alle Aurore diamanten zijn 100% diamant en van hoge kwaliteit (minimaal Top Wesselton, SI-1). Jouw Aurore sieraad wordt bovendien voorzien van een Aurore Jewelry diamantcertificaat en je ontvangt twee jaar garantie.

⟐ Duurzamere keuze ⟐
Aurore diamanten zijn sustainable mine-free diamanten.
Dat betekent dat er geen natuurverwoestende afgravingen nodig zijn en geen mensen in de mijnen werken voor onze diamanten. Daarbij werken we uitsluitend met 18kt gerecyceld goud.

⟐ Prijsvoordeel ⟐
Lab grown diamanten zijn 20 - 60% voordeliger dan natuurlijke diamanten!

Duurzame trouwringen gerecycled goud

Maak de set compleet

Bijpassende trouwringen

Na het uitzoeken van een verlovingsring en het plannen van het aanzoek, gaan jullie straks waarschijnlijk samen op zoek naar een set passende trouwringen. Het is daarom verstandig om hier bij het uitzoeken van de verlovingsring alvast rekening mee te houden. Alle Aurore ringen zijn zo ontworpen dat ze perfect gecombineerd kunnen worden met een trouwring.

Ook onze collectie prachtige trouwringen zijn gemaakt van 18kt gerecycled goud!

Leusink van Veen Nunspeet Aurore Veluwe
Uw sieraden specialist in Nunspeet

Over Juwelier Leusink-van Veen

Ontdek bij juwelier Leusink-van Veen de brede collecties van diverse merken. Er is altijd een prachtig sieraad, horloge of trouwring dat precies bij u past. Ook voor service en onderhoud bent u bij juwelier Leusink-van Veen aan het juiste adres.

Juwelier Leusink-van Veen

Contactgegevens

Telefoon: 0341 25 21 71

E-mail: info@leusinkvanveen.nl

Openingstijden:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09.30 – 17.00 uur
Woensdag: 09.30 – 17.00 uur
Donderdag: 09.30 – 17.00 uur
Vrijdag: 09.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 09.30 – 17.30 uur
Zondag: Gesloten

Waar vind ik juwelier Leusink-van Veen

Nunspeet

In Nunspeet vind je veel landelijk vertegenwoordigde winkelketens. Je vindt er vele winkeltjes met allerlei streekproducten en lekkernijen.

Juwelier Leusink-van Veen bevindt zich midden in het gezellige centrum van Nunspeet. Een prachtige plek midden op de Veluwe in een groene omgeving, ook ideaal voor een dagje uit!

Ons team staat voor je klaar om de verlovingsring van je dromen uit te zoeken!

Henk-Jaap Leusink
- Eigenaar, Juwelier Leusink-van Veen