Aanzoeksringen in Katwijk

Duurzame Verlovingsringen Katwijk

Een aanzoek doe je maar een keer, je wilt dus met vertrouwen en goed advies de perfecte ring voor haar uitzoeken. Juwelier Parlevliet in Katwijk is het exclusieve verkooppunt van Aurore Jewelry, een schitterend sieradenmerk met diamanten verlovingsringen. Met persoonlijk advies en veel passie en kennis zal het team in Katwijk je kennis laten maken met de schitterende collectie verlovingsringen. Zo weet je zeker dat je ring voor het leven vindt!

De verlovingsringen van Aurore onderscheiden zich dankzij het gebruik van duuzame materialen als 100% 18 karaat gerecycled goud en lab grown diamant. Sieraden die dus tot stand komen zonder diamant- of goudmijnen!

Verlovingsringen Katwijk

Verlovingsringen te koop bij Juwelier Parlevliet in Katwijk

Bekijk alles

De voordelen van een lab grown diamant verlovingsring

In het atelier van Aurore werken we uitsluitend met duurzame lab grown diamanten. Een bewuste keuze! Deze diamanten zijn op alle vlakken exact gelijk aan de bekende gemijnde diamant, behalve in de bron van herkomst natuurlijk. Het verschil tussen beide diamanten is met zowel het blote oog als een microscoop niet te zien. Door bewust te kiezen voor duurzame materialen, ontwerpen wij sieraden die niet alleen schitteren van buiten, maar ook van binnenuit.

⟐ 100% echt diamant ⟐
De hardheid en prachtige schittering van diamant is ongeëvenaard! Het is dan ook de perfecte edelsteen voor een verlovingsring, de een levenslang gedragen zal worden. Alle Aurore diamanten zijn 100% diamant en van hoge kwaliteit (minimaal Top Wesselton, SI-1). Jouw Aurore sieraad wordt bovendien voorzien van een Aurore Jewelry diamantcertificaat en je ontvangt twee jaar garantie.

⟐ Duurzamere keuze ⟐
Aurore diamanten zijn sustainable mine-free diamanten.
Dat betekent dat er geen natuurverwoestende afgravingen nodig zijn en geen mensen in de mijnen werken voor onze diamanten. Daarbij werken we uitsluitend met 18kt gerecyceld goud.

⟐ Prijsvoordeel ⟐
Lab grown diamanten zijn 20 - 60% voordeliger dan natuurlijke diamanten!

Maak de set compleet

Bijpassende trouwringen

Na het uitzoeken van een verlovingsring en het plannen van het aanzoek, gaan jullie straks waarschijnlijk samen op zoek naar een set passende trouwringen. Het is daarom verstandig om hier bij het uitzoeken van de verlovingsring alvast rekening mee te houden. Alle Aurore ringen zijn zo ontworpen dat ze perfect gecombineerd kunnen worden met een trouwring.

Ook onze collectie prachtige trouwringen zijn gemaakt van 18kt gerecycled goud!

Ontdek de trouwringen
Aurore dealer Katwijk Parlevliet
Aurore lab grown diamant
Sieraden specialist in Katwijk

Juwelier Parlevliet

Juwelier Parlevliet is gevestigd in het prachtige Katwijk aan Zee. De specialist van de regio als het gaat om horloges en sieraden. Ook van trouwringen bieden we een veelzijdig assortiment. De collecties in deze mooie winkel zijn met zorg samengesteld en bieden een goede mix van verschillende stijlen en prijsklassen.

Juwelier Parlevliet Katwijk

Contactgegevens

Telefoon: 071 401 32 84 

E-mail: info@juwelierparlevliet.nl

Openingstijden:
Maandag: 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag: 09.30 – 18.00 uur
Woensdag: 09.30 – 18.00 uur
Donderdag: 09.30 – 18.00 uur & 19:00 - 21:00
Vrijdag: 09.30 – 18.00 uur
Zaterdag: 09.30 – 17.30 uur
Zondag: Gesloten

Waar vind ik juwelier Parlevliet

Katwijk

Lokaal genieten - In Katwijk is het altijd gezellig!

Maak een praatje met de lokale winkeliers, ga lekker uitwaaien op het strand, geniet van de rust en ruimte, en proef lekkere hapjes en drankjes op het terras! In deze Hollandse badplaats is het goed toeven. Combineer een bezoek aan juwelier Parlevliet daarom met een lekker dagje Katwijk!

Katwijk ligt binnen een half uur rijden van o.a. Leiden en Den Haag.

Ons team staat voor je klaar om de verlovingsring van je dromen uit te zoeken!

Merijn
- Eigenaar, Juwelier Parlevliet