Verlovingsringen specialist Amstelveen

verlovingsringen Amstelveen

Ben je op zoek naar een prachtige en duurzame verlovingsring? Ontdek dan de schitterende en zeer uitgebreide ringencollectie van juwelier Strego in Amstelveen. 

In de regio Amstelveen is juwelier Strego het exclusieve verkooppunt van Aurore Jewelry, het eerste Nederlandse sieradenmerk dat onder andere verlovingsringen biedt gemaakt van 18kt gerecycled goud en gezet met lab grown diamanten.

Een verlovingsring met lab grown diamant biedt bovendien een perfecte prijs/kwaliteit verhouding en is een duurzamere keuze.

Shop jouw verlovingsring bij juwelier Strego in Amstelveen

Bekijk alles
Verlovingsringen in Barendrecht
Tips

De Perfecte ring voor haar

Een verlovingsring met diamant is een heel bijzonder juweel. Het ultieme symbool van jullie liefde. Bij juwelier Strego helpen we je graag die ene perfecte ring vinden waar zij straks volmondig 'Ja' tegen zal uitroepen. Houdt voor je op bezoek gaat vast rekening met de volgende zaken:

1. Wat is de stijl van jouw vriendin? Is ze het type die gaat voor klassiek en tijdloos of juist kiest voor een uitgesproken ring met veel bling? We helpen graag een ring uitzoeken, passend bij haar unieke persoonlijkheid.

2. Ook niet onbelangrijk: het vaststellen van een budget voor je verlovingsring, maakt de zoektocht een stuk gemakkelijker. De collectie Aurore aanzoeksringen bevat ringen tussen de €550,- en €5250,-, voor elk budget is er dus een passende ring te vinden. Goed om te weten is dat lab grown diamanten niet alleen een ethische keuze zijn, maar bovendien 20 tot 60% voordeliger zijn dan gemijnde diamant. Zo kun je dus kiezen voor een grotere diamant in hetzelfde budget. 

4. Weet je de ringmaat van je aanstaande of kun je stiekem een ring van haar meenemen, dan is dat mooi meegenomen. Juwelier Strego bestelt de uitgezochte ring dan direct in de juiste ringmaat. Geen idee wat haar ringmaat is, dan is dat gelukkig ook geen enkel probleem. Je kunt het aanzoek dan met een gemiddelde ringmaat doen, waarna jullie de ring achteraf samen omruilen voor de juiste maat. Zo ben je altijd verzekerd van een ring die perfect om haar vinger past.

5. Bekijk online alvast de collectie Aurore aanzoeksringen en maak een afspraak bij Juwelier Strego. Bij het boeken van de afspraak kun je alvast aangeven welke ringen jouw voorkeur hebben, dan zorgen zij dat deze ringen tijdens de afspraak aanwezig zijn.

De voordelen van een lab grown diamanten ring

Bij Aurore Jewelry werken we als eerste sieradenmerk in Nederland uitsluitend met duurzame lab grown diamanten. Optisch, kwalitatief, esthetisch en qua (chemische) eigenschappen zijn diamanten uit een mijn of uit een laboratorium exact gelijk. Het verschil is met zowel het blote oog als een microscoop niet te zien. Door bewust te kiezen voor duurzame materialen, ontwerpen wij sieraden die niet alleen schitteren van buiten, maar ook van binnenuit. Ontdek de voordelen van lab grown diamant.

⟐ 100% echt diamant ⟐
De hardheid en prachtige schittering van diamant is ongeëvenaard! Alle Aurore diamanten zijn 100% diamant en van hoge kwaliteit (minimaal Top Wesselton, SI-1). Jouw Aurore sieraad wordt bovendien voorzien van een Aurore Jewelry diamantcertificaat en je ontvangt twee jaar garantie.

⟐ Duurzamere keuze ⟐
Aurore diamanten zijn sustainable mine-free diamanten.
Dat betekent dat er geen natuurverwoestende afgravingen nodig zijn en geen mensen in de mijnen werken voor onze diamanten. Daarbij werken we uitsluitend met 18kt gerecyceld goud.

⟐ Prijsvoordeel ⟐
Lab grown diamanten zijn 20 - 60% voordeliger dan natuurlijke diamanten!

Bepaal je ringmaat

Trouwringen van Aurore

Maak de set compleet

Na het uitzoeken van een verlovingsring en het plannen van het aanzoek, gaan jullie straks waarschijnlijk samen op zoek naar een set passende trouwringen. Het is daarom verstandig om hier bij het uitzoeken van de verlovingsring alvast rekening mee te houden. Alle Aurore ringen zijn zo ontworpen dat ze perfect gecombineerd kunnen worden met een trouwring.

Bovendien biedt onze collectie prachtige trouwringen gemaakt van 18kt gerecycled goud voor hem en haar. Zo stellen jullie zelf jullie droomcombinatie samen.

Ontdek de trouwringen
Verantwoorde sieraden in Amstelveen

Jouw juwelier in Amstelveen

In de regio Amstelveen is Juwelier Strego de eerste juwelier die sieraden aanbiedt van 100% gerecycled goud en gezet met lab grown diamanten aanbiedt.

Om ook de next generation van juwelen te laten genieten, kiezen wij voor materialen met een betere impact op het milieu. Alle verlovingsringen van Aurore worden zodoende gemaakt van 18 karaat gerecycled goud gemaakt. Een warm, tijdloos en sterk edelmetaal. De combinatie met onze ethische laboratorium diamanten, maakt dat wij geen gebruik hoeven te maken van mijnen en de vernietigende impact hiervan op het milieu.

Diamanten verlovingsring

Bekijk de collectie ringen bij Strego

Sieraden specialist Amstelveen

Juwelier Strego

Juwelier Strego gevestigd te Amstelveen biedt u een brede collectie horloges, sieraden en trouwringen. Onze vakbekwame medewerkers adviseren u graag bij uw bijzondere aankoop of reparatie aan uw sieraden of horloges.

Juwelier Strego Amstelveen

Contactgegevens

Telefoon: 020 645 75 38

E-mail: amstelveen@strego.nl

Openingstijden:

Maandag: 12.00-17.00 uur
Dinsdag: 10.00 – 17.00 uur
Woensdag: 10.00 – 17.00 uur
Donderdag: 10.00 – 17.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
Zondag: Gesloten

Waar vind ik juwelier Strego

Amstelveen

De winkel van juwelier Strego bevindt zich in het prachtige overdekte winkelcentrum Stadshart Amstelveen, te midden van diverse andere mooie winkels.

Gemakkelijk te bereiken middels openbaar vervoer en de parkeergarage is om de hoek.

Ons team staat voor je klaar om de verlovingsring van je dromen uit te zoeken!

Mevrouw Streckfuss
- Juwelier Strego